Συνταγές για την Πρωτοχρονιά

Το τραπέζι της πρωτοχρονιάς είναι το πρώτο της νέας χρονιάς. Για αυτό πρέπει να του δίνουμε τη σημασία που του αξίζει!



 Σας προτείνουμε ως σαλάτα την Φακοσαλάτα μας, είναι μια ιδιαίτερη  πρόταση, όμως αξίζει να την φτιάξετε! Και σίγουρα οι καλεσμένοι σας δεν την έχουν φάει αυτές τις μέρες, ίσως και ποτέ. Και γιατί να τρώτε φακές αυτή την ημέρα? Για να έχετε και εσείς περισσότερη τύχη! Οι Ούγγροι λένε ότι οι φακές είναι το πιο σημαντικό φαγητό την πρώτη ημέρα του νέου έτους. Όποιος το καταναλώνει μπορεί σχεδόν, να είναι σίγουρος για την αφθονία και τον πλούτο για το νέο έτος. Και άλλο ένα συν του, είναι ότι θα το φτιάξετε την προηγούμενη ημέρα, έτσι θα γλιτώσετε χρόνο την πρώτη ημέρα του νέου έτους!

http://tamystikamas.blogspot.com/2018/09/blog-post.html


 Ως ορεκτικό μπορείτε να κάνετε Αυγοκεφτέδες με μαϊντανό ή Πουπούσα.
http://tamystikamas.blogspot.com/2017/04/blog-post_7.html

http://tamystikamas.blogspot.com/2017/07/blog-post.html

 
Για το κυρίως γεύμα σας λέμε να φτιάξετε και εσείς ένα σπέσιαλ Ρολό κοτόπουλο σε μπουρνούζι μπέικον. Είναι τόσο νόστιμο που σίγουρα θα γλύφουν όλοι τα δάχτυλα τους! Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ρύζι, πατάτες ή πουρέ πατάτας. Ή αν θέλετε κάτι που να μην είναι τόσο καθημερινό συνοδευτικό, τότε σας προτείνουμε λαχταριστό πουρέ από πατάτα και μπρόκολο ή πολέντα.

http://tamystikamas.blogspot.com/2017/04/blog-post_22.html


 Και για το τέλος έχουμε για σας την καλύτερη συνταγή για το must have κομμάτι, τη βασίλισσα του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού! Μιλάμε φυσικά για τη Βασιλόπιτα!
Σας υποσχόμαστε ότι με αυτή τη συνταγή μας θα κάνετε και εσείς την καλύτερη Βασιλόπιτα που υπάρχει! Θα είναι ένα υπέροχο, μυρωδάτο, πεντανόστιμο και αφράτο κέικ. Απλά θα είναι καλύτερη και από τις αγοραστές Βασιλόπιτες!

http://tamystikamas.blogspot.com/2022/12/blog-post.html


 Και μη ξεχνάτε ότι το πιο σημαντικό είναι να φτιάξετε όλα τα φαγητά σας με αγάπη και μεράκι! Έτσι θα μπορείτε μόνο να κάνετε ένα επιτυχημένο τραπέζι!
Σας ευχόμαστε Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και πολλά νόστιμα φαγητά με χαρά!
Ta mystika mas

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις